ГоловнаСуспільствоПодії

В Київському супермаркеті чоловік вистрілив в охоронця через розбиту пляшку вина

Постраждалого доправили в лікарню, а нападників затримали.

У Києві в Печерському районі на площі Спортивній в супермаркеті чоловік відкрив стрілянину і поранив одного з охоронців.

Про це повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик у Фейсбуці.

"Поліція затримала чоловіка, який поранив охоронця в супермаркеті. Інцидент стався в Печерському районі на площі Спортивній. Потерпілого з пораненням в живіт доставили в лікарню", - повідомила вона.

Повідомлення про стрілянину правоохоронці отримали о 15:30. На місце виїхали слідчо-оперативні групи Печерського та Головного управлінь поліції.

"Попередньо встановлено, що покупець взяв з полиці пляшку напою, а коли підійшов до каси, вона розбилася. Охорона супермаркету запросила його в службове приміщення. Там чоловік дістав зброю, зробив кілька пострілів і поранив охоронця в живіт", - уточнила Блищик.

Зловмисником виявився киянин 1969 року народження. Вирішується питання правової кваліфікації і відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у 2013 році затриманий за підозрою в крадіжці Ярослав Мазурок розстріляв чотирьох охоронців у столичному супермаркеті "Караван". Пізніше тіло вбивці було знайдено неподалік від станції метро "Сирець".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram