ГоловнаСуспільствоЖиття

Громадянка України намагалася вивезти дитину до Криму за хабар

Українка запропонувала прикордонному наряду 4 тис. рублів. 

Громадянка України намагалася вивезти дитину до Криму за хабар
Фото: dpsu.gov.ua

На адміністративному кордоні з Кримом  громадянка України намагалася вивезти на півострів свою п'ятирічну дочку за хабар прикордоннику. Про це повідомляє  прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час прикордонного контролю прикордонники Херсонського загону встановили, що у громадянки бракує належних документів, які надають право вивезти дитину за межі материкової частини України. За те, щоб прикордонники "допомогли" і безперешкодно пропустили їх через адмінкордон, українка запропонувала прикордонному наряду кошти в розмірі 4000 рублів Росії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що "від неправомірної винагороди військовослужбовці відмовилися і повідомили співробітників Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 КК "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі".

Жінку разом з дитиною передали співробітникам поліції.

Нагадаємо, після анексії Криму на адмінкордоні між материковою Україною і півостровом працюють три контрольні пункти в'їзду/виїзду - "Каланчак", "Чонгар" і "Чаплинка".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram