ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі бездомний собака вкусив дочку спікера МЗС Росії

Через "форс-мажорні обставини" брифінг Захарової почався з майже двогодинним запізненням.

У Севастополі бездомний собака вкусив дочку спікера МЗС Росії
Фото: news-front.info

У анексованому Криму дочку спікера російського МЗС Марії Захарової вкусив бездомний собака. Цю інформацію підтвердила сама Захарова, повідомляє Крим.Реалії.

При цьому Марія Захарова спростувала повідомлення кримських ЗМІ, які стверджують, що дівчинці не могли надати допомогу в лікарні Севастополя через відсутність медикаментів і бензину в "швидкої".

"Посипалися повідомлення і дзвінки про те, що Мар'яну вкусив собака. Не знала, що дитяча пригода може викликати такий переполох. Була справа - хапанула. Страху і реву було багато. Собака не бездомний, щеплений, зараз під контролем ветеринарів. Дитині надано необхідну допомогу. Дякую всім за увагу і турботу", - написала Марія Захарова в фейсбуці.

Як повідомляє міський портал Севастополя Форпост, після укусу собаки на Приморському бульварі доньку Марії Захарової доставили в міську лікарню №5. Видання, з посиланням на власні джерела, стверджує, що в медустанові "не виявилося необхідних медичних препаратів, які були в іншій севастопольській лікарні, проте оперативно привезти вакцину не було можливості: хоча в лікарні є службова машина - бензину не виявилося".

Водночас видання наводить слова головлікаря Марини Зіміної, яка стверджує, що "в медустанові були готові надати необхідну допомогу, проте гостя поки що не прийняла рішення, де лікувати дитину", і що лікарня мала потрібні вакцину та бензин для транспортування хворих.

Пізніше видання повідомило, що після нападу собаки в Севастополі дочку офіційного представника МЗС РФ направили в Москву.

Брифінг речника МЗС Росії Захарової в Севастополі почався з майже двогодинним запізненням. Сама Захарова на початку заходу послалася на форс-мажорні обставини.

Міністерство закордонних справ України назвало незаконним приїзд речника Міністерства закордонних справ Росії в анексований Крим. Як повідомила 4 травня прес-секретар українського МЗС Мар'яна Беца, такі візити порушують міжнародне та українське законодавство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram