ГоловнаСуспільствоЖиття

На Хрещатику в Києві відкрилося Євромістечко

Eurovision Village в Києві є найбільшою в історії конкурсу фан-зоною.

На Хрещатику в Києві в четвер відбулася церемонія відкриття офіційного містечка міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" Eurovision Village - найбільшої фан-зони пісенного конкурсу.

Вітаючи учасників церемонії, мер Києва Віталій Кличко запевнив, що "ті, хто приїде до нас в гості, а не захочуть від'їджати і будуть розповідати потім вдома про найкраще місто в світі - Київ", повідомляє прес-служба мера.

Директор пісенного конкурсу від Європейської мовної спілки Надя Буркгардта привітала Україну і Київ з початком проведення "Євробачення" і зазначила, що в цьому році Євромістечко на Хрещатику є найбільшою в історії конкурсу фан-зоною.

Містечко на Хрещатику простягнулося від перетину з вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної. Одночасно на його території може перебувати близько 12 тис. осіб, а протягом кожного дня - до 20 тис. гостей конкурсу.

Протягом тижня "Євробачення" тут відбудуться виступи українських та зарубіжних артистів, дискотеки, розважальні шоу і багато інших заходів. На двох великих екранах будуть трансляції наживо з головної арени конкурсу.

Нагадаємо, "Євробачення-2017" відбудеться в Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Києва. Півфінали пройдуть 9 і 11 травня, фінал - 13 травня. У центрі столиці також облаштовані спеціальні фан-зони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram