ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військових поранені на Донбасі з початку дня

Зафіксовано 24 обстріли.

Троє військових поранені на Донбасі з початку дня
Фото: Надано автором

З початку доби троє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення під час бойових дій на Донбасі.

Російсько-окупаційні війська 24 рази відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО.

На Луганському напрямку з артилерійських систем калібру 122-мм і 120-міліметрових мінометів противник стріляв по позиціях в районі Попасної. З протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів бив по опорних пунктах біля Новозванівки, а з великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях поблизу Кримського. Зі стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Валуйського.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм і кулеметів великого калібру противник вів вогонь по захисниках Луганського, а з 82-міліметрових мінометів і протитанкових гранатометів - по військових біля Зайцевого. 82-міліметрові міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів ворог застосував по позиціях біля Авдіївки і шахти "Бутівка". З протитанкових гранатометів противник обстрілював військових біля Новгородського, повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку 82-міліметрові міномети ворог застосовував по позиціях біля Гнутового. З мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Мар'їнки, а з протитанкових гранатометів - по позиціях біля Павлополя, Богданівки і Красногорівки. Зі стрілецької зброї та кулеметів великих калібрів противник бив по опорних пунктах морських піхотинців у районі Водяного. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Новоселівки Другої.

Нагадаємо, дев'ять військовослужбовців були поранені в зоні АТО в середу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram