ГоловнаСуспільствоЖиття

Прикордонники не пустили в Україну російського байкера, який не зміг пояснити мету поїздки

Чоловік заявив, що їде до товариша, але ім'я його назвати не зміг.

Прикордонники не пустили в Україну російського байкера, який не зміг пояснити мету поїздки
Фото: kursk-izvestia.ru

На пункті пропуску "Нові Яриловичі" в Чернігівській області прикордонники не пустили в Україну російського мотоцикліста, який не зміг підтвердити мету своєї поїздки.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби. Із пояснень чоловіка, який рухався на в'їзд мотоциклом "Suzuki", він нібито прямував до товариша в Івано-Франківськ, проте його прізвища й адреси проживання він назвати не зміг.

Під час огляду особистих речей у байкера також було виявлено камуфльований одяг без розпізнавальних знаків.

"За результатами перевірки прикордонники прийняли рішення про відмову цьому громадянинові в перетині державного кордону", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Грузія не пустила до себе 50 російських байкерів з клубу "Нічні вовки", які прямували в країну з провокаційною метою в рамках заходів, присвячених 9 травня.

Раніше, 30 квітня, лідер пропутінського мотоклубу Олександр Залдостанов, відомий також як "Хірург", заявив, що польські прикордонники не пропустили в країну групу байкерів, які стартували з Калінінграда.

Минулого року через держкордон українські прикордонники не пропустили 27 байкерів і мототуристів. Із них 16 - громадяни РФ, 12 - громадяни Білорусі й один - громадянин Молдови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram