ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули, п'ятеро поранені в п'ятницю на Донбасі

Зафіксовано 31 обстріл.

Двоє військових загинули, п'ятеро поранені в п'ятницю на Донбасі
Фото: Надано автором

З початку доби на Донбасі загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України, ще п'ятеро отримали поранення, повідомляє штаб АТО.

Російсько-окупаційні війська з півночі 31 раз відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, зенітних установок ЗУ-23-2 та гранатометів різних систем противник накривав опорні пункти в районі Красногорівки. З озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї стріляли по морських піхотинцях поблизу Павлополя і Водяного. Морських піхотинців біля Широкиного обстрілювали з озброєння БМП і БТР. Із кулеметів великих калібрів стріляли по захисниках Гнутового.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по захисниках Авдіївки. З мінометів калібру 120-мм і 82-мм бив по опорних пунктах поблизу Луганського. З протитанкових гранатометів противник обстрілював позиції поблизу Зайцевого, крім того, тут діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з 120-міліметрових мінометів підрозділи російсько-окупаційних військ били по позиціях біля Ніжного, а з мінометів калібру 82-мм - по опорних пунктах поблизу Новотошківки. З автоматичних гранатометів ворог накривав захисників Кримського, а з кулеметів великих калібрів - захисників Попасної.

В окремих випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, один із військових, які загинули в п'ятницю, підірвався на вибуховому пристрої біля Павлополя.

Учора на Донбасі загинув один військовий, ще четверо були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram