ГоловнаСуспільствоЖиття

Кримінального авторитета, що кришував автокрадіїв, затримано в Києві

Вирішується питання про видворення "Гели Тбіліського" в Російську Федерацію.

Кримінального авторитета, що кришував автокрадіїв, затримано в Києві
Фото: Нацполиция

Столичні правоохоронці затримали "злодія в законі", уродженця Грузії, що "кришував" автокрадіїв.

Джошуа Гела, який у кримінальному світі має прізвисько "Гела Тбіліський", затримали під час "ділової" зустрічі в ресторані в центрі міста, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"51-річного громадянина Росії короновано в 1996 році в Москві. До Києва приїхав у минулому році і створив кілька злочинних груп, організовував кримінальні "зібрання", підтримував зв'язок з "товаришами", які живуть поза законом. Також відомо, що "Гела Тбіліський" заохочував молодь брати участь у діяльності злочинних груп", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що в Києві, Миколаєві та Херсоні "злодій в законі" "кришував" діяльність злочинних груп, які діяли за двома напрямками - крадіжки з автомобілів та заволодіння транспортними засобами.

У минулому "Гела Тбіліський" неодноразово судимий за тяжкі злочини (розбої, правопорушення, пов'язані з незаконним обігом наркотиків).

За сприяння правоохоронців чоловікові скорочено термін перебування в Україні. Зараз вирішується питання про видворення "Гели Тбіліського" в Російську Федерацію із забороною в'їзду на три роки.

Раніше в квітні з України видворили двох грузинських "кримінальних авторитетів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram