ГоловнаСуспільствоЖиття

Чоловіка, який убив дружину і підірвав квартиру в Павлограді, засуджено до 15 років в'язниці

Свою провину обвинувачений частково визнав.

Чоловіка, який убив дружину і підірвав квартиру в Павлограді, засуджено до 15 років в'язниці
Фото: dp.npu.gov.ua

У Павлоградському районному суді Дніпропетровської області 19 квітня винесли рішення у справі про вибух у житловому будинку і вбивство жінки. Обвинуваченого у скоєнні вибуху і вбивстві засудили до 15 років в'язниці.

За інформацією суду, вирок набуде чинності через 30 днів, якщо його не оскаржать в апеляційному суді, передає Радіо Свобода.

Свою провину обвинувачений частково визнав.

За даними суду, обвинуваченим у справі є 60-річний житель міста, колишній чоловік загиблої жінки Олександр Коломоєць. На початку судового процесу він звернувся до суду з проханням здійснювати слухання справи в закритому режимі і дозволити брати участь у засіданнях в режимі відеозв'язку, проте суд відхилив ці клопотання.

За інформацією правоохоронців, у ніч з 17 на 18 вересня 2016 року обвинувачений не тільки вбив дружину, завдавши їй 128 ножових поранень, а й влаштував вибух у 5-поверховому будинку, здійснивши пошкодження системи постачання побутового газу.

За даними слідчих, у результаті вибуху і пожежі в багатоквартирному будинку була зруйнована частина будівлі, кілька квартир залишаються в аварійному стані, на реконструкцію будівлі необхідно витратити понад 1,5 мільйона гривень.

За даними ДСНС, у результаті вибуху газоповітряної суміші з подальшим горінням зруйновано 5 квартир. Міська рада Павлограда відселила мешканців пошкоджених квартир.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram