ГоловнаСуспільствоЖиття

В адміністрації Бердянського морпорту провели обшук

Слідчі вилучили документацію за рішенням суду.

В адміністрації Бердянського морпорту провели обшук
Бердянский торговый морпорт, обыски
Фото: facebook.com/berdyanskport

В адміністрації держпідприємства "Бердянський морський торговельний порт" (БМТП) поліція і спецназ проводять обшуки і вилучають документи.

Про це повідомляють на сторінці БМТП у Фейсбуці.

Відзначають, що вранці в будівлю управління БМТП прибув слідчий Запорізького управління Нацполіції в супроводі співробітників Департаменту захисту економіки і бійців спецпідрозділу "Скіф" для вилучення документів за рішенням суду.

Доступ працівників до будівлі був заблокований на 20 хвилин.

"Зараз після зустрічі з керівництвом підприємства відбулася процесуальна дія - витяг документів, що стосуються діяльності ДП "БМТП". Юридична служба підприємства готує документи для передачі їх, згідно з установленим порядком. Діяльність підприємства триває в звичайному режимі", - наголошено в повідомленні.

БМТП - єдиний морський порт у Запорізькому регіоні. Він розташований у північно-східній частині Бердянської затоки. Він має дев'ять причалів і плавпричал. Довжина причальної лінії становить 1,7 км. До всіх причалів підведені залізничні колії.

Нагадаємо, 23 березня суд повернув армії понад 30 тис. ящиків патронів, які були вилучені під час обшуків у миколаївському порту "Ольвія" (раніше - "Октябрськ").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram