ГоловнаСуспільствоПодії

Держприкордонслужба і СБУ вилучили в "Жулянах" півтонни петрушки

Зелень везли з Грузії.

Держприкордонслужба і СБУ вилучили в "Жулянах" півтонни петрушки
Фото: http://dpsu.gov.ua

В  аеропорту "Київ" (Жуляни) в понеділок правоохоронці затримали п'ятьох громадян Грузії, які намагалися винести 15 сумок з петрушкою, кропом і кінзою.

Грузин зупинили співробітники оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби спільно зі співробітниками СБУ. З'ясувалося, що багаж їм не належав.

"Під час оформлення рейсу «Тбілісі-Київ» в поле зору правоохоронців потрапили п'ятеро чоловіків. Як було встановлено згодом, громадяни Грузії не були пасажирами вказаного рейсу і мали намір винести без контролю 15 сумок з товарами рослинного походження, зокрема - петрушки, кропу, кінзи тощо. Загальна вага зелені становила 475 кілограмів", - повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

На затриманих склали адмінпротоколи у зв'язку з порушенням режиму в пункті пропуску через держкордон. Товар вилучили співробітники митниці.

Крім того, під час реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби, під час оформлення рейсу "Тбілісі-Київ" затримали ще одного громадянина Грузії. Він через "зелений коридор" намагався ввезти в Україну без оформлення 2 300 саджанців фундуку на 300 тисяч гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram