ГоловнаСуспільствоЖиття

Київ зустрів володаря найбільшого в Україні лотерейного виграшу в 2017 році Новости компаний

Фото: М.С.Л.

25-26 березня 2017 року на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» з Дніпра разом зі своєю дружиною приїхав новий український мультимільйонер - Євген Зеленський, який 18 лютого в державній лотереї «Мегалот» під час проведення тиражу №1615 виграв мегаприз у розмірі 6 150 000 гривень. Оскільки щасливчик грав із системною ставкою, його загальний виграш становить 6 179 943 грн.

Представники оператора державних лотерей «М.С.Л.» привітали переможця і його дружину Ольгу в столиці і вручили сертифікат на VIP-програму «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». На білому лімузині новоспечений багатій разом зі своєю другою половинкою вирушили назустріч яскравим враженням з життя в стилі luxury: заміський спортивно-стрілецький клуб із розвагами для справжніх чоловіків, участь у зйомках улюбленої лотереї, вечеря з чарівною ведучою «Мегалот», професійні фотосесії, престижні ресторани, готель у центрі Києва. І це далеко не весь перелік мільйонерських забав!

Ексклюзивний вікенд від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» був сповнений незабутніми подіями. Однією з них стала поїздка в спортивно-стрілецький комплекс, який розташований у Броварах, де подружжя змогло відпочити і зарядитися позитивними емоціями на всі 100%. Цей комплекс є також базою олімпійської та параолімпійської підготовки зі стрілецьких видів спорту. На його території розміщено півтора десятка стрілецьких майданчиків з пристроями для запуску мішеней і є всі умови для стрільби з різної вогнепальної зброї, а також луку, арбалета, метання бойових ножів. Активно відпочивши і пообідавши в затишному ресторанчику, прикрашеному в мисливському антуражі, Євген і Ольга вирушили по чергові емоції, вже - на знімальному майданчику телепрограми «Мегалот».

Фото: М.С.Л.

Під час ефіру ведуча лотереї Ірина Фролова особисто привітала новоспеченого мільйонера і вручила Євгену Зеленському призовий чек на суму 6 179 943 гривні. Уже на брифінгу з журналістами наш герой із радістю поділився своїми враженнями від перемоги і поїздки в Київ, а також планами на виграш. Сім'я Зеленських планує придбати власний будинок і використовувати залишок грошей на навчання дітей: 16-річної доньки та 3-річного сина. Як виявилося, секрет перемоги Євгена доволі простий - треба бути впевненим у собі та мати волю до перемоги. Цікаво, що гру в «Мегалот» Євген Зеленський залишати не планує. Адже ще одна мета - Мега джек-пот - чекає попереду.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає Євгена Зеленського з неймовірною перемогою і бажає, щоб його мрія про Мега джек-пот теж незабаром здійснилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram