ГоловнаСуспільствоЖиття

Як заощадити час і гроші під час закупів в інтернеті

Інтернет-магазини здатні потішити покупців багатим асортиментом товарів, але ціни не завжди радують око. Усе частіше виникають ситуації, коли популярний магазин встановлює ціни, вищі за середньоринкові, користуючись відвідуваністю. Щоб заощадити кошти, часто потрібно відвідати не один десяток торгових майданчиків онлайн, щоб знайти необхідний товар за привабливою ціною.

Полегшити пошуки і заощадити ваш час здатні прайс-агрегатори. Щоб не відкривати в браузері десяток вкладок, досить порівняти ціни на http://price.ua/. Безкоштовний сервіс допоможе знайти необхідний товар у вашому місті чи в інших регіонах, вибрати зручний магазин і швидко здійснити замовлення. Завдяки системі відгуків ви можете дізнатися, що інші думають про товар або магазин. Так перед вами відкривається можливість вибору продавця, який більше за інших дбає про якість товару і комфорт покупців.

Купуючи в інтернеті, не завадить дотримуватися кількох простих правил:

  •     Порівнюйте вартість. На ціну товару впливає багато факторів, тому один і той самий товар може мати велику різницю в ціні в різних магазинах.
  •     Вибирайте зручну доставку. Можливість забрати товар самовивозом чи придбання з оплатою дозволяють з'ясувати якість перед тим, як віддати гроші. Так ви будете певні, що замовлення відповідає опису на сайті і не має дефектів.
  •     Врахуйте особливості доставки. Зважте на вартість транспортних послуг: адже під час замовлення недорогого товару в іншому місті економія на ціннику (порівняно з місцевими продавцями) може бути знівельована витратами на пересилку.
  •     Аналізуйте відгуки. Ознайомившись з враженнями інших споживачів, ви вбережете себе від придбання неякісного товару та співпраці з недобросовісними продавцями.
  •     Не забувайте про гарантії. На кінцеву вартість товару може впливати наявність або відсутність і тривалість гарантії виробника. У деяких випадках, коли вона не є обов'язковою, можна уникнути переплат за зайвий термін, а іноді економія може бути не вартою відмови від гарантії.
  •     Шукайте альтернативи. Іноді товар, який вам потрібен, може мати трохи гіршу, але не таку дорогу альтернативу.

Завдяки цим простим рекомендаціям ви не тільки заощадите час і гроші, а й вбережете себе від зайвих клопотів. Адже послуги прайс-агрегаторів абсолютно безкоштовні для споживачів, а користь від таких сервісів може бути значною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram