ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві затримали чоловіка, який двічі намагався застрелити місцевого бізнесмена

Обидві спроби виявилися невдалими.

У Миколаєві затримали чоловіка, який двічі намагався застрелити місцевого бізнесмена
Фото: mk.npu.gov.ua

Поліцейські в Миколаєві затримали чоловіка, який двічі вчинив замах на життя 44-річного місцевого підприємця.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

У серпні 2016-го і лютому цього року затриманий підстерігав бізнесмена, стріляв в нього і втікав. З вогнепальними пораненнями підприємця доправляли в лікарню, де він проходив тривале лікування.

Зазначають, що поліція встановила місце перебування виконавця злочину, а також осіб, які могли бути причетними. Затримання підозрюваного і обшук у його будинку синхронізували з перевіркою житлових і робочих приміщень, де була можливість знайти докази підготовки та вчинення протиправних дій.

Фото: mk.npu.gov.ua

Оглянувши близько 10 об'єктів, правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів, який відправили на експертизу. Призначено ДНК-дослідження одягу і телефонів підозрюваного, перевіряють вилучені на фірмах документи на причетність інших осіб до вчинення злочинів.

Із затриманим 32-річним місцевим жителем, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення розбоїв і вбивства, провели процедури впізнання. Свідки подій і потерпілий вказали на нього як на особу, що безпосередньо здійснювала постріли.

Нагадаємо, раніше в Миколаєві жінка отримала вогнепальне поранення на балконі власної квартири.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram