ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військовослужбовців загинули в зоні АТО в п'ятницю

З початку доби зафіксовано 48 обстрілів з боку бойовиків.

Двоє військовослужбовців загинули в зоні АТО в п'ятницю
Фото: mil.gov.ua

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"Російсько-терористичні війська продовжують вести інтенсивний вогонь по позиціях сил АТО. З початку доби зафіксовано 48 обстрілів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що "найгарячіше" було на Донецькому напрямку. По позиціях поблизу населеного пункту Зайцеве терористи вели вогонь з гранатометів і кулеметів, також зафіксовано використання артилерії калібру 152 мм. Гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети бойовики застосували в районі Авдіївки і Майорська, згодом залучили до обстрілу міномети калібру 120 мм. По позиціях ЗСУ поблизу шахти Бутівка українських бійців обстрілював танк. У районі Троїцького терористи вели вогонь з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного і Водяного бойовики обстрілювали укріплені пункти бійців АТО з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Поблизу Водяного морських піхотинців обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку, неподалік Новозванівки, терористи відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів.

Нагадаємо, в Авдіївці чоловік отримав кульове поранення у дворі власного будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram