ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

Штаб АТО зафіксував 43 обстріли з боку бойовиків.

З початку доби на Донбасі поранено трьох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранено трьох військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Обстріли позицій сил АТО не припиняються. Всього зафіксовано 43 випадки відкриття вогню, зокрема з використанням зброї, забороненої Мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку "найгарячіше" було в районі Широкиного. Спочатку бойовики обстрілювали позиції українських військових з кулеметів, гранатометів і зенітних установок, потім - з танка і РСЗВ "Град-П". Позиції поблизу Водяного обстрілювали з міномета калібру 82 мм, під Красногорівкою і Гнутовим застосовували гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Донецькому напрямку найбільшу активність терористи виявляли в районі Авдіївки, Зайцевого, Луганського, Новгородського і шахти Бутівка. "Противник вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і мінометів калібру 82 мм. Крім того, по захисниках Авдіївки застосовували міномети калібру 120 мм", - зазначають у штабі.

На Луганському напрямку по опорних пунктах ЗСУ під Новозванівкою, Кримським і Катеринівкою терористи вели вогонь з кулеметів і гранатометів.

Нагадаємо, в середу бойовики 84 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Один український воїн загинув, ще одного було поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram