ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, ще одного поранено в середу на Донбасі

Зафіксовано 84 обстріли.

Один військовий загинув, ще одного поранено в середу на Донбасі
Фото: Макс Требухов

Російсько-терористичні війська в середу 84 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Один український воїн загинув, ще один був поранений.

На Маріупольському напрямку найбільше обстрілів українських позицій зафіксовано біля Широкиного, захисників якого ворог обстрілював з мінометів 120- і 82-міліметрового калібру, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. З артилерійських систем калібру 122 мм і РСЗВ "Град-П" противник вів вогонь по опорних пунктах українських морпіхів поблизу Водяного. Під Павлополем, Лебединським, Гнутовим і Чермаликом ворог застосовував гранатомети і великокаліберні кулемети. У Мар'їнці позиції військових обстрілював ворожий снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку найгарячішою точкою була Авдіївка, захисників якої російсько-терористичні підрозділи обстрілювали з мінометів, гранатометів, кулеметів і протитанкових ракетних комплексів. Під Зайцевим по позиціях українських захисників ворог застосував ствольну артилерію калібру 152 мм. З гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах ЗСУ під Луганським, Троїцьким і Верхньоторецьком.

На Луганському напрямку військових біля Новозванівки обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів і кулеметів. По позиціях у районі Кримського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, а біля Станиці Луганської - з гранатометів і стрілецької зброї.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, у вівторок на Донбасі було поранено одного військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram