ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено у вівторок на Донбасі

Зафіксовано 76 обстрілів.

Одного військового поранено у вівторок на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-терористичні війська 76 разів обстріляли позиції українських військових у зоні АТО. Один боєць отримав поранення.

На Донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв біля Авдіївки, Луганського, Зайцевого і шахти Бутівка. Протягом вівторка ворог практично не припиняв там обстрілів із мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів і гранатометів. Захисників Авдіївки і шахти Бутівка ворог також обстрілював з танків, а по позиціях біля Зайцевого завдав ввечері удару зі 152-міліметрових артилерійських систем, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку військових поблизу Золотого, Новозванівки і Кримського противник обстрілював із гранатометів і великокаліберних кулеметів, а під вечір застосував 120-міліметрові міномети.

На Маріупольському напрямку російсько-терористичні війська обстрілювали позиції ЗСУ біля Широкиного, Лебединського і Красногорівки зі 120-міліметрових мінометів, кулеметів і гранатометів різних систем. Захисників Новотроїцького обстріляли з важкої артилерії калібру 122 мм, а по військових біля Мар'їнки бив танк.

В окремих випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, в понеділок у результаті бойових дій на Донбасі троє українських військовослужбовців загинули, ще дев'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram