ГоловнаСуспільствоЖиття

Франко-німецький телеканал Arte покаже фільм про Україну після Майдану

Своїми думками для фільму поділилися, зокрема, президент Інституту Горшеніна Вадим Омельченко і шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

Франко-німецький телеканал Arte покаже фільм про Україну після Майдану
Иосиф Пастернак
Фото: Макс Требухов

У середу, 22 березня, о 01:40 за Києвом франко-німецький громадський канал ARTE покаже фільм відомого режисера-документаліста Йосипа Пастернака «Україна, громадянське пробудження».

Фільм оповідає про Україну часів падіння режиму Віктора Януковича, про те, як наша країна впоралася в перехідний період, про анексію Криму і війну на Донбасі. Підбиваючи перші підсумки про пройдений шлях, Йосип Пастернак об'їздив усю країну, зустрічаючись з її жителями, з політиками, експертами, волонтерами та громадськими активістами.

Зокрема, своїми думками для фільму поділилися міністр оборони України Степан Полторак, мер Львова Андрій Садовий, колишній керівник Одеської митниці Юлія Марушевська, президент Інституту Горшеніна Вадим Омельченко і шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

Йосип Пастернак - відомий режисер-документаліст, народився 18 червня 1950 року в Києві. З 1972 року працював на кіностудії «Київнаукфільм». З 1990 року знімає фільми для французького телебачення.

ARTE (абревіатура від фр. Association Relative à la Télévision Européenne) - німецько-французька громадська телекомпанія. Транслюється майже на всій території Європи (в тому числі через супутник) німецькою та французькою мовами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram