ГоловнаСуспільствоПодії

Трьох столичних поліцейських відсторонили від служби за побиття заявника

Проводять службове розслідування.

Трьох столичних поліцейських відсторонили від служби за побиття заявника
Фото: Пресс-служба Нацполиции

У Києві патрульних поліцейських, які побили ногами чоловіка, що викликав їх, відсторонили від служби. Проводять службове розслідування.

Про це повідомив на брифінгу заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, інформує "112 Україна".

"Інцидент стався в п'ятницю, 17 березня, на вул. Березняківській. Ми однозначно засуджуємо дії поліцейських. Стосовно всіх трьох - двох хлопців і дівчини - розпочато службове розслідування, їх відсторонили від служби. Також розпочато розслідування щодо їхнього командира", - розповів Білошицький.

Він заявив, що з боку громадянина також були провокаційні дії стосовно поліцейських, але це "не може в жодному разі бути виправданням".

Нагадаємо, в п'ятницю, 17 березня, в Києві голова будинку по вулиці Березняківській викликав поліцію для складання протоколу на "Київавтодор" через ями на дорозі.

Патрульні, які прибули, заявили, що нічого не зобов'язані складати, а також відмовлялися називатися і показувати посвідчення, внаслідок чого виникла словесна перепалка, яка закінчилася побиттям заявника. Інцидент було зафіксовано камерами спостереження, відео викликало подив у соцмережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram