ГоловнаСуспільствоПодії

Під Тернополем до смерті побили водія - винуватця ДТП

44-річний житель Тернополя помер у реанімації від отриманих травм.

Під Тернополем до смерті побили водія - винуватця ДТП
Фото: tp.npu.gov.ua

У Тернопільській області після дорожньо-транспортної пригоди пасажир мікроавтобуса - учасника ДТП - завдав смертельних побоїв водієві іншого автомобіля, з вини якого сталася аварія.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

До чергової частини надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них було доставлено 44-річного жителя Тернополя, який помер у реанімації. Як повідомили лікарі, причиною смерті стало масивна внутрішня кровотеча, викликана закритою тупою травмою з розривом кишківника.

Напередодні вночі між селами Колодне і Заруддя 19-річний житель обласного центру на автомобілі Volkswagen Transporter зіткнувся з автомобілем марки ВАЗ 21154, припаркованим на проїжджій частині без увімкнених габаритів, за кермом якого перебував 44-річний житель Тернополя.

Після зіткнення між учасниками аварії сталася бійка. Під час неї 22-річний пасажир мікроавтобуса завдав тілесних ушкоджень водію ВАЗ, від яких той помер.

Фото: tp.npu.gov.ua

Нападнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Йому загрожує від семи до десяти років в'язниці. Підозрюваного затримано за статтею 208 КПК.

Нагадаємо, в Києві пасажири таксі побили свого водія за ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram