ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано майже 100 обстрілів.

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Требухов

Протягом минулої доби російсько-терористичні війська 91 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Поранення отримали четверо бійців.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку захисників Авдіївки обстрілювали з усіх видів озброєння, включаючи важкі міномети і танки. По шахті Бутівка, позиціях біля Кам'янки і Троїцького ворог стріляв з мінометів калібру 120 мм, біля Луганського і Зайцевого - з гранатометів різних систем, БМП і мінометів, біля Майорська - з мінометів 82 калібру, поблизу Пісків - з БМП. По опорних пунктах неподалік Новгородського й Опитного противник вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї. Близько 23:00 ворог з артустановок калібру 152 мм здійснив провокаційні обстріли в напрямку села Кліщівка на Бахмутській трасі, яка не перебуває на лінії зіткнення.

На Маріупольському напрямку по позиціях біля Широкино і Водяного російські окупанти вели вогонь з кулеметів, БМП і зенітних установок. Біля Павлополя стріляли зі 120-міліметрових мінометів і артилерії калібру 122 мм.

У районі Гнутового і Тарамчука бойовики вели вогонь з кулеметів і СПГ, під Новогригорівкою - з БМП, біля Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів, а біля Красногорівки - з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

На Луганському напрямку в районі Новоолександрівки і Кримського обстріли вели з гранатометів різних систем і мінометів калібру 82 і 120 мм. Поблизу Оріхового стріляли з мінометів 82 мм, а біля Лобачового - з автоматичних гранатометів. Опорні пункти неподалік Валуйського зазнали вогню зі стрілецької зброї. Близько опівночі ворог з артилерії 122 мм обстріляв позиції в районі Новоолександрівки і Новозванівки.

Нагадаємо, у вівторок семеро бійців АТО отримали поранення і травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram