ГоловнаСуспільствоПодії

У Краматорську чоловік, у якого знайшли наркотики, напав на поліцейського

Спочатку він спробував проковтнути пакети з речовиною.

У Краматорську чоловік, у якого знайшли наркотики, напав на поліцейського
Фото: dn.npu.gov.ua

Фото: dn.npu.gov.ua

У неділю співробітники поліції в Краматорську затримали 24-річного водія з Костянтинівки, який повів себе неадекватно під час перевірки на блокпосту.

Як повідомляє прес-служба поліції, у нього було із собою два пакети з порошкоподібною речовиною (імовірно - наркотики), які він спробував проковтнути в присутності співробітника. Коли поліцейський перешкодив цьому, чоловік напав на правоохоронця.

Інші поліцейські поспішили на допомогу своєму колезі і разом затримали водія. Пакети з речовиною були вилучені і будуть направлені на експертизу.

Подію зареєстровано, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівникові правоохоронного органу).

Фото: dn.npu.gov.ua

Нагадаємо, що з 12 березня поліція в Донецькій і Луганській областях перейшла на посилений режим несення служби. За даними LB.ua у зв'язку із загостренням ситуації в зоні проведення АТО, підвищенням ризику проникнення диверсійно-розвідувальних груп противника Антитерористичний центр СБУ ввів додаткові тимчасові режимні обмеження в окремих районах зони проведення АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram