ГоловнаСуспільствоЖиття

У Краматорську учасники віча закликали врегулювати ситуацію навколо блокади

"Опозиція" на мітингу намагалася діяти силою.

У центрі Краматорська Донецької області в суботу відбулися збори громадян з приводу блокади залізничного сполучення в Донецькій та Луганській областях. Сьогоднішній захід став кроком у відповідь на мітинг 6 березня, на якому прийняли резолюцію із засудженням дій "блокадників", передає Kramatorsk.info.

Згідно з повідомленням, на віче, очевидно організовано, прибула значна кількість людей з Партії пенсіонерів, які 6 березня на мітингу активно засуджували блокаду ОРДЛО. Сьогодні вони намагалися перекричати промовців на вічі. Причому деякі промови точно відповідали за змістом сепаратистським на мітингах 2014 року.

В окремі моменти віча особливо активні противники блокади спробували діяти проти своїх опонентів силою, причому їх не бентежив факт, що йдеться про людей на інвалідних візках.

Поліція розділила учасників віча живим бар'єром, тому до серйозних сутичок не дійшло. У якийсь момент противники блокади покинули віче так само організовано, як і прибули на нього. Учасники віча зажадали від правоохоронців з'ясувати, хто саме організував "опозицію".

На народних зборах прийняли пропозиції до обласної державної адміністрації з приводу варіантів врегулювання ситуації навколо блокади на Донбасі.

Як повідомляли 8 березня, працівники шести містотворчих підприємств Маріуполя закликали керівництво держави втрутитися в ситуацію з блокадою на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram