ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва розстріляли автомобіль (оновлено)

Водій помер на місці, дітей ушпиталили.

У центрі Києва на вул. Антоновича розстріляли автомобіль. Водій помер на місці, поранення отримала дитина.

Про це повідомляє "Київ оперативний" у Facebook.

"Розстріляли автомобіль Mercedes-Benz CLS. Чоловік, який був за кермом, помер на місці, поранено дитину, в терміновому порядку госпіталізовано!" - йдеться в повідомленні.

Оновлено. У поліції Києва розповіли подробиці резонансного вбивства. Згідно з повідомленням прес-служби ГУ Нацполіції, киянин разом з двома дітьми повертався додому в автомобілі. Біля дому невідомий розстріляв його Merсedes, в результаті чого чоловік загинув, а дітей доправили в лікарню.

"Подія сталася в Голосіївському районі Києва. На місці працюють слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь. Проводиться огляд, під час якого попередньо з'ясувалося, що зловмисник зробив шість пострілів, імовірно - з пістолета Макарова. На момент приїзду правоохоронців установлено, що дітей, які перебували в салоні авто, доставили в "Охматдит", інформація про їхній стан уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/Оксана Блищик

Фото: facebook.com/Оксана Блищик

За фактом убивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України. Особу вбитого встановлено, це місцевий житель, який займався бізнесом. Поліція встановлює свідків і очевидців події, проводить ретельний огляд прилеглої території.

Оновлено 23:00. Розстріляним у Києві бізнесменом виявився ресторатор з Одеси Олександр Ряжев, повідомляє ТСН. Ім'я та прізвище вбитого також підтвердили в поліції.

Чоловік отримав чотири вогнепальні поранення, серед яких були смертельні. Він помер дорогою в лікарню.

За інформацією видання, разом з Ряжевим в автомобілі перебували двоє його дітей - син Дмитро (5 років) і донька Настя (8 років). Оскільки ціллю стрільця був Ряжев, практично всі постріли припали на водійські двері і діти поранені несмертельно. На місці злочину виявлено гільзи калібру 9 мм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram