ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено в п'ятницю на Донбасі

Зафіксовано 115 обстрілів.

Двох військових поранено в п'ятницю на Донбасі
Фото: Макс Требухов

За минулу добу, 3 березня 2017 року, російсько-окупаційні війська 115 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку і Лебединське, а з мінометів - Водяне, Мар'їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному і Водяному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю застосовували по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці і Новогригорівці. По Водяному і Новотроїцькому також вів вогонь снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії, а також з танка загарбники вели вогонь по Кримському та Троїцькому. Обстрілювали з мінометів Катеринівку, Троїцьке, Попасну і Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і протитанкових ракетних комплексів - Кримське.

На Донецькому напрямку танк вів вогонь по Авдіївці. 120- і 82-міліметрові міномети, гранатомети і стрілецьку зброю застосовували в Авдіївці, шахті Бутівка, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельскому, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Нагадаємо, у четвер, 2 березня, бойовики 116 разів обстріляли позиції сил АТО. Один військовий загинув, 22 отримали поранення і травми

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram