ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено в п'ятницю на Донбасі

Зафіксовано 62 обстріли.

Одного військового поранено в п'ятницю на Донбасі
Фото: Макс Левин

Російсько-окупаційні війська 62 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі протягом п'ятниці. Один військовий отримав поранення.

На Маріупольському напрямку з 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Лебединське, а з 120 міліметрових мінометів - Водяне, Красногорівку, Широкине. Також по Широкиному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети і стрілецька зброя відкривали вогонь по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці і Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вів вогонь і снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляли Катеринівку, Кримське і Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і протитанкових ракетних комплексів - Кримське.

На Донецькому напрямку з 120 і 82 міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї відкривали вогонь по Авдіївці, шахті Бутівка, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Нагадаємо, у четвер бойовики 116 разів обстріляли позиції сил АТО. Один військовий загинув, 22 отримали поранення і травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram