ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі згорів черговий гральний клуб

Вогонь перекинувся на квартиру на другому поверсі.

В Одесі згорів черговий гральний клуб
Фото: http://odesa.dsns.gov.ua

У центрі Одеси згоріло приміщення грального клубу "Лото Маркет". Вогонь поширився на квартиру над приміщенням.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про займання на першому поверсі триповерхового житлового будинку по вул. Тираспольській, 37 надійшло у Службу порятунку о 22:04 1 березня.

Горіло комерційне приміщення "Лото Маркету" на першому поверсі, була загроза поширення вогню на другий і третій поверхи. Загальна площа пожежі склала 120 кв. м. О 22:55 пожежу було локалізовано і о 23:25 повністю ліквідовано. Під час гасіння евакуювали 25 мешканців будинку.

У результаті пожежі пошкоджено майно в приміщенні "Лото Маркету" і частково в одній з квартир на другому поверсі. До гасіння пожежі залучили 8 одиниць пожежної, спеціальної техніки, 43 представників особового складу ГУ ДСНС України в Одеській області, співробітники швидкої медичної допомоги та патрульної поліції. Причину пожежі встановлюють.

Нагадаємо, в листопаді минулого року невідомі кинули "коктейль Молотова" у приміщення "Лото Маркету", розташованого в ТЦ "Афіна" в центрі Одеси. У результаті пожежі постраждали три людини.

В Україні заборонено гральний бізнес. До того ж проти МСЛ, яка, зокрема, працює під брендом "Лото Маркет", введено санкції.

Під вивіскою лотереї мережа "Лото Маркет" надає послуги з гри на ігрових автоматах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram