ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО двоє бійців загинули, двох поранено і одного травмовано

Бойовики збільшили число обстрілів до 117.

За добу в зоні АТО двоє бійців загинули, двох поранено і одного травмовано
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики 117 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє бійців загинули, двоє отримали поранення і один - травми.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії терористи обстрілювали Водяне. З мінометів били по Гнутовому, Широкиному, Павлополю, Водяному, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому. По Широкиному і Новотроїцькому також стріляв снайпер, а по Мар'їнці - БМП.

На Донецькому напрямку танки обстрілювали шахту Бутівку, Верхньоторецьке і Новгородське.

З 152-міліметрової артилерії бойовики обстріляли Луганське і Троїцьке, а зі 120- і 82-міліметрових мінометів - Піски, Зайцеве, Троїцьке, Новолуганське, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Новотошківське і Луганське. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по Зайцевому, Верхньоторецькому, Невельському, Богданівці, Авдіївці та Луганському. По Луганському також неодноразово вели вогонь БМП бойовиків.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстріляли Кримське, а з мінометів різних калібрів - Попасну, Оріхове, Новозванівку, Новоолександрівку і Кримське. Зі стрілецької зброї - Станицю Луганську і Новоолександрівку. По Жовтому також вогонь вів снайпер, по Новозванівці - БМП і БТР противника.

Нагадаємо, на засіданні Ради Безпеки ООН США вкотре закликали Росію і підтримуваних нею сепаратистів припинити вогонь на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram