ГоловнаСуспільствоЖиття

У великих відділеннях "Укрпошти" скасують обідні перерви

Київська дирекція почне працювати за новим розкладом з квітня.

У великих відділеннях "Укрпошти" скасують обідні перерви
Фото: 2000.ua

Близько 500 відділень "Укрпошти" працюватимуть без обідньої перерви, повідомляється на сайті держпідприємства поштового зв'язку.

"Для зручності клієнтів до травня 2017 року в усіх великих містах країни відділення "Укрпошти", які мають три і більше вікна, будуть переведені на режим роботи без обідньої перерви. Таким чином, ми зможемо не тільки підвищити якість обслуговування і відпрацювати нові стандарти, але й збільшити обсяги бізнесу. При цьому наші співробітники будуть працювати з плавним графіком і, як і раніше, мати повноцінну перерву", - сказано в повідомленні.

Зокрема, днями рішення про доповнення переліку відділень, які працюватимуть без обідніх перерв, прийняли львівська, харківська і одеська дирекції "Укрпошти". Київська дирекція почне працювати за новим розкладом з квітня. Відповідне рішення очікується також від дніпропетровської дирекції.

Зараз в Одесі без обідньої перерви функціонує 54 відділення, у Львові - 11, в Харкові - 42, у Дніпрі - 11, в Києві - вісім, в інших містах обласного значення - 191. До 1 травня планується оновити графіки ще 11 відділень в Львові, 11 в Харкові. У Києві за новим графіком працюватимуть 103 відділення поштового зв'язку. В інших містах обласного значення без обідньої перерви працюватимуть ще 35 відділень.

"Укрпошта" є національним оператором поштового зв'язку, який має в своєму розпорядженні більш ніж 11 тисяч поштових відділень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram