ГоловнаСуспільствоВійна

Геращенко: Україну всіма силами підштовхують до легітимізації бойовиків

"Ніяких прямих переговорів з бандитами не буде".

Геращенко: Україну всіма силами підштовхують до легітимізації бойовиків
Фото: LB.ua

Україна не піде на ведення прямих переговорів з бойовиками "ДНР-ЛНР", незважаючи на те, що Київ намагаються примусити до цього.

Про це написала у Фейсбуці представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"Україну всіма силами підштовхують до легітимізації бойовиків, до прямих переговорів з ОРДЛО, намагаючись тепер створити сценарії прямих переговорів, паралельних Мінську, без РФ і ОБСЄ. Звичайно, це серйозно ускладнює і без того непросту роботу української делегації в Мінську, причому всіх груп, і не тільки гуманітарної, але й безпекової, економічної, політичної... Але ніяких прямих переговорів і легітимізації бандитів не буде. Які б брудні сценарії не розігрував Кремль у цій гібридній війні проти України", - написала вона.

Нагадаємо, в суботу Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі провела позапланову відеоконференцію, під час якої обговорювалося загострення ситуації на Донбасі. Також члени контактної групи закликали бойовиків розслідувати інциденти, пов'язані з обстрілом беззбройного патруля СММ ОБСЄ і захопленням безпілотника СММ ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram