ГоловнаСуспільствоВійна

Контактна група з питань Донбасу провела позапланову відеоконференцію (оновлено)

Сторони обговорили загострення ситуації на Донбасі.

Контактна група з питань Донбасу провела позапланову відеоконференцію (оновлено)
Архивное фото
Фото: facebook.com/darka.olifer

Тристороння контактна група з мирного урегулювання ситуації на Донбасі проводить екстрену відеоконференцію.

Про це повідомила прес-секретар "голови делегації ДНР" на переговорах у Мінську Вікторія Талакіна, повідомляє сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин".

"Почалися переговори в режимі відеоконференції", - повідомила Талакіна.

Повідомляється, що контактна група має намір обговорити загострення ситуації в зв'язку з обстрілами в районі Авдіївки Донецької області.

Оновлення. Прес-секретар Леоніда Кучми Дарія Оліфер пізніше підтвердила позапланову відеоконференцію Тристоронньої контактної групи за участю представників ОРДЛО.

На ній обговорювали ситуацію в районі Авдіївки.

"Донецьку фільтрувальну станцію пошкоджено, тисячі людей залишилися без води. Це наслідки порушення режиму припинення вогню. Для забезпечення проведення ремонтних робіт Тристороння контактна група закликала ОРДО забезпечити режим тиші", - написала Оліфер у

фейсбуці.Також члени контактної групи закликали бойовиків розслідувати інциденти, пов'язані з обстрілом беззбройного патруля СММ ОБСЄ і із захопленням безпілотника СММ ОБСЄ.

Нагадаємо, що російська сторона 22 лютого не вийшла на зв'язок скайп-конференції Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, скликаної з її ініціативи і підтриманої ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram