ГоловнаСуспільствоВійна

У результаті обстрілів Авдіївка знову знеструмлена, - прес-центр АТО

У місті поступово знижується температура в системі опалення.

У результаті обстрілів Авдіївка знову знеструмлена, - прес-центр АТО
Фото: Макс Требухов

У результаті декількох потужних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ Авдіївка знову залишилася без електропостачання. Це сталося близько 23:00 24 лютого.

Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

У місті поступово знижується температура в системі опалення. Є проблеми з мобільним зв'язком та доступом до мережі інтернет. Триває під'єднання критичних об'єктів інфраструктури до електрогенератора, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Авдіївці 19 лютого ввечері пропало електропостачання через пошкодження ЛЕП в результаті обстрілів. Також була знеструмлена Донецька фільтраційна станція, що забезпечує водопостачання Авдіївки і прилеглих селищ, а також частково Донецька і Ясинуватої.

Через обстріли бойовиків 30 січня Авдіївка залишилася без води, електрики і теплопостачання. Відновити лінію електропостачання в місті вдалося тільки 5 лютого, наступного дня було відновлено штатне тепло- і водопостачання для жителів міста.

Як повідомлялося раніше, в зоні АТО тривають інтенсивні обстріли. За минулу добу зафіксовано 92 обстріли. Поранено дванадцять українських військових, четверо травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram