ГоловнаСуспільствоВійна

За день у зоні АТО поранено одного військовослужбовця

Станом на 18:00 зафіксовано 27 обстрілів з боку бойовиків.

За день у зоні АТО поранено одного військовослужбовця
Фото: пресс-служба президента

Станом на 18:00 середи в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 27 обстрілів. В результаті одного військовослужбовця поранено.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій, хоча і зменшили їхню загальну кількість", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку з переносних реактивних пускових установок "Град "Партизан", а також з артилерії калібру 122 мм і мінометів різних калібрів терористи обстрілювали Водяне. Також з мінометів обстріляли Лебединське і Широкине. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по Гнутовому і Павлополю.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 82 мм обстріляли Луганське, а з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - Опитне, Піски, Зайцеве і Луганське. По Луганському також вели вогонь БМП противника.

Нагадаємо, на Донбасі з 20 лютого мало розпочатися чергове перемир'я і відведення озброєнь. У штабі АТО, однак, повідомили, що бойовики не припиняють стріляти, хоча і не так активно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram