ГоловнаСуспільствоЖиття

У жителя Кропивницького вилучили 100 кг марихуани

Чоловікові загрожує до 8 років в'язниці.

У жителя Кропивницького вилучили 100 кг марихуани
Фото: kg.npu.gov.ua

У Кропивницькому поліцейські вилучили у 29-річного місцевого жителя близько 100 кг марихуани, вартість якої за цінами "чорного ринку" становить майже 2 млн гривень.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"Під час обшуку поліцейські виявили в будинку мішки і коробки з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, а також зв'язки нарковмісних рослин, які сушилися на полицях у господарському приміщенні. Всього було вилучено близько 100 кг наркотиків", - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

Фото: kg.npu.gov.ua

За його словами, поліція з'ясовує, звідки у громадянина з'явилося "зілля" в таких обсягах і як надалі він планував його використовувати.

Фото: kg.npu.gov.ua

За результатами експертизи буде прийнято рішення про притягнення до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років в'язниці.

Нагадаємо, в Харківській області прикордонники затримали автомобіль із 6 кг марихуани.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram