ГоловнаСуспільствоВійна

Авдіївка залишається без світла і води

Опалення забезпечує коксохімічний завод.

Авдіївка залишається без світла і води
Фото: Макс Требухов

Через пошкодження високовольтної лінії електропередачі 110 кВ "Макіївська 1 - АКХЗ № 2" Авдіївка залишається без світла і води, повідомляється на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій

Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів).

Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 12 генераторів ДержНС (40-110 кВ і 600 кВ).

19 лютого планують почати обстеження лінії електропередачі, щоб знайти місце пориву та почати ремонт.

Нагадаємо, в Авдіївці в суботу ввечері пропало електропостачання через пошкодження ЛЕП в результаті обстрілів. Знеструмлена також Донецька фільтраційна станція, що забезпечує водопостачання Авдіївки і прилеглих селищ, а також частково Донецька і Ясинуватої.

Через обстріли бойовиків 30 січня Авдіївка залишилася без води, електрики і теплопостачання. Відновити лінію електропостачання в місті вдалося тільки 5 лютого, наступного дня було відновлено штатне тепло- і водопостачання для жителів міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram