ГоловнаСуспільствоВійна

Під час обстрілу села під Волновахою поранено двох цивільних

Обстріл почався о 22:00 і тривав понад годину.

Під час обстрілу села під Волновахою поранено двох цивільних
Фото: dn.npu.gov.ua

У п'ятницю, 17 лютого, бойовики обстріляли село Трудівське, яке розташоване поблизу лінії розмежування за15 км від міста Волноваха.

Як повідомляється на сайті поліції, обстріл почався о 22:00 і тривав понад годину. Постраждали вулиці Центральна, 60 років Перемоги та Щорса. Всього на цю мить відомо про пошкодження понад 15 будинків.

Фото: dn.npu.gov.ua

Фото: dn.npu.gov.ua

В результаті попадання снаряда в будинок на вулиці Центральній травмовано 15-річного хлопчика і його 43-річного батька. Постраждалі перебувають у волноваській лікарні, у хлопчика - осколкове поранення передпліччя.

Також підтверджена інформація про те, що в Авдіївці поранено двох братів 14 та 19 років. У молодшого хлопчика перелом гомілки, в іншого брата - забій грудної клітини. Вони постраждали в результаті попадання снаряда в багатоповерхівку на Ювілейному. В результаті обвалилося перекриття, повністю зруйновано другий і третій поверхи, на першому поверсі виникла пожежа.

Фото: dn.npu.gov.ua

Всі наслідки обстрілу задокументовані. Попередня кваліфікація за ч. 1 ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що також у п'ятницю загинув волонтер і були поранені четверо військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram