ГоловнаСуспільствоЖиття

У суботу в Києві обіцяють мокрий сніг і +3 градуси

На дорогах місцями ожеледиця.

У суботу в Києві обіцяють мокрий сніг і +3 градуси
Фото: Макс Требухов

У суботу, 18 лютого, в Києві хмарно, невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +1...+3 градуси.

Про це  повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг і дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-7 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Карпатах невеликий мокрий сніг і дощ, температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень +1...-4 градуси.

На півночі України хмарно, невеликий мокрий сніг і дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-5 градусів, удень -1...+5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг і дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень 0...+5 градусів.

На сході України хмарно, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень -1...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +4...+9 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram