ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено на Донбасі в понеділок

Кількість обстрілів з боку бойовиків збільшилася.

У понеділок, 13 лютого, підтримувані Росією бойовики "ДНР" і "ЛНР" здійснили 72 обстрілів по позиціях українських військ, у результаті чого одного військового було поранено. Про це повідомляють у ранковому зведенні штабу АТО.

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по Пісках з артилерії калібру 122 мм, по Невельському, Верхньоторецькому, Авдіївці та Троїцькому - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, по Невельському, Зайцевому, Пісках, Новолуганському, Верхньоторецькому, Новоселівці Другій і Луганському - з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, по Невельському стріляв снайпер.

На Маріупольському напрямку бойовики вели обстріл з артилерії калібру 122 мм, танків, БМП і БТР по Водяному, з мінометів - по Павлополю, Красногорівці, Широкиному, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Лебединському, Богданівці, Павлополю і Широкиному. Крім того, по Широкиному стріляли БМП і снайпер.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли позиції сил АТО в околицях Кримського, Валуйського, Новоолександрівки і Станиці Луганській з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

Нагадаємо, що в неділю бойовики 67 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців, біля Авдіївки було поранено одного бійця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram