ГоловнаСуспільствоВійна

Полторак повідомив подробиці штурму Авдіївки

За словами міністра, ситуація в районі проведення АТО складна, але контрольована.

Полторак повідомив подробиці штурму Авдіївки
Фото: EPA/UPG

Штурм Авдіївки (Донецька область) здійснили дві групи бойовиків.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час спілкування з пораненими військовослужбовцями у львівському військовому госпіталі, повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні є серйозне загострення в районі Авдіївки: вранці терористичні угрупування почали обстріл, а потім, дві групи ворога по 25-30 чоловік кожна, почали штурмові дії наших позицій. На одній з позицій це просування було зупинене військовослужбовцями Збройних Сил, а на другій, - наші військовослужбовці перейшли в наступ та зайняли важливий пост, що має стратегічне значення", - повідомив він.

Полторак також зазначив, що в результаті штурму Авдіївки українські військові зазнали втрат, разом з тим, він не уточнив кількість загиблих і поранених.

"Ситуація в районі проведення АТО складна, але контрольована", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше глава військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін в ефірі Еспресо.TV повідомив, що в результаті штурму Авдіївки поранено 7 українських військовослужбовців, а також двох мирних жителів. Під час ранкових боїв поблизу Авдіївки загинули троє українських бійців. Пізніше стало відомо, що під час обстрілу бойовиків Авдіївка була знеструмлена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram