ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі сталася стрілянина біля ринку, госпіталізована жінка

Стрілок затриманий і доставлений до Портофранківського відділення поліції

В Одесі сталася стрілянина біля ринку, госпіталізована жінка
Фото: glavpost.com.ua

В Одесі сталася стрілянина біля ринку "Старокінний", в результаті чого була поранена жінка, повідомили у прес-службі обласної поліції.

Згідно з повідомлення правоохоронців, інформація про стрілянину надійшла об 11:10. На місце прибула слідчо-оперативна група.

"Після прибуття на місце попередньо зі свідчень очевидців поліцейські встановили, що житель Біляївського району реалізовував тварину біля ринку "Старокінний". Поруч проходив односелець, з яким у нього були давні неприязні стосунки. Між чоловіками спалахнула словесна перепалка, яка переросла в конфлікт. В подальшому продавець дістав з припаркованого поруч автомобіля обріз рушниці і почав погрожувати своєму опоненту", - йдеться в повідомленні.

У конфлікт між чоловіками втрутилася реалізатор кави, яка у момент стрілянини схопилася за обріз і нахилила його вниз. В результаті пострілу жінка отримала вогнепальне поранення ноги. Її госпіталізували в медичний заклад. Правопорушника доставили до Портофранківського відділення поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 через ч. 2 ст. 15 Кримінального кодексу України, триває перевірка.

Нагадаємо, в Одесі 25 січня чоловік обстріляв перехожого і під час затримання застрелився на місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram