ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві пограбували оперну співачку

Невідомий розбив скло в автомобілі, забрав сумку і втік.

У Києві пограбували оперну співачку
Наталья Шелепницкая
Фото: Украинский независимый новостной портал

У Києві невідомий пограбував українську оперну співачку і народну артистку Наталію Шелепницьку.

Про це вона розповіла в сюжеті "ТСН.ua".

"Вчора на мене було скоєно злочинний напад. Спочатку підрізали колесо на стоянці біля торгового центру "Аркадія" на Осокорках. Коли я сіла в машину, зрозуміла, що з автомобілем щось не те. На панелі загорівся сигнал, але я ще могла їхати. Доїхавши до заправки, я змушена була зупинитися на узбіччі, тому що машину вже дуже вело вправо. Подзвонила чоловікові, і в цю мить з криком злочинець вибиває бічне скло, хапає сумку і тікає", - розповіла Шелепницька.

Фото: ru.tsn.ua

Особу нападника жінка не бачила. За її словами, він був весь в чорному. Після нападу невідомий сів у машину і зник з місця події. Це зафіксували камери спостереження.

"На камерах спостереження із заправки видно, як він після злочину перебіг дорогу, сів у машину, яка його чекала. Слідчий сказав, що вони вже місяць ганяються за цією машиною", - розповіла співачка.

Фото: tsn.ua

У сумці постраждалої були гроші, документи і диск з власними записами. "Я розумію, що їх цікавлять гроші, а сумку з документами вони викинуть. Там водійські права, техпаспорт, ключі від авто, ключі від квартири. Оперативники кажуть, що такі випадки дуже часто зараз трапляються з людьми", - сказала вона.

Нагадаємо, в 2016 році в Києві число крадіжок та розбоїв збільшилося практично вдвічі в кожному районі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram