ГоловнаСуспільствоПодії

Овідіопольський вбивця наклав на себе руки в СІЗО (оновлено)

Затриманий утримувався в одиночній камері.

Овідіопольський вбивця наклав на себе руки в СІЗО (оновлено)
Архив

Підозрюваний в жорстокому вбивстві матері та дитини в Овідіополі Одеської області повісився в слідчому ізоляторі.

Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

При цьому офіційно в управлінні Державної пенітенціарної служби ситуацію не коментують.

У прес-службі прокуратури Одеської області повідомили, що з 4 січня 2017 року зазначений громадянин утримувався в одиночній камері, повідомляє УНІАН.

"Це була вимога обласної прокуратури до пенітенціарної установи в зв'язку з наявною інформацією про можливі незаконні дії щодо підслідного з боку інших ув'язнених", - пояснили в прес-службі.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) з поміткою "самогубство".

"За попередніми даними, смерть чоловіка настала від механічної асфіксії шиї в результаті шляхом повішення на простирадлі", - додали в прокуратурі.

Зараз проводяться відповідні слідчі заходи, в тому числі судово-медична експертиза для встановлення точної причини смерті ув'язненого.

Нагадаємо, 29 грудня минулого року 31-річний житель Овідіополя Дмитро Погорєлов, будучи п'яним, підпалив будинок іншого місцевого жителя. Після цього він у сусідньому будинку жорстоко вбив жінку і її дворічну дитину, обезголовивши обох, і теж підпалив будинок.

Потім на вантажівці MAN підозрюваний у вбивстві поїхав у сторону Одеси. За попередніми даними, він хотів в'їхати на автомобілі в натовп людей, але йому не дали потрапити в місто. Тоді зловмисник звернув з траси в поле, кинув вантажівку в стерні і сховався від поліцейських.

Наступного дня його затримали в посадці недалеко від Овідіополя. До цього він переховувався в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі. Під час затримання Погорєлов опору не чинив.

30 грудня суд заарештував його без права застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram