ГоловнаСуспільствоВійна

Троє бійців АТО отримали поранення на Донбасі

Бойовики 60 разів обстріляли позиції українських військових.

Троє бійців АТО отримали поранення на Донбасі
Фото: Макс Левін

За добу бойовики 60 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті троє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку по Лебединському терористи відкривали вогонь з 122-міліметрової артилерії, танка і 82-міліметрових мінометів. По Широкиному, Водяному, Талаківці, Гнутовому, Лебединському, Опитному і Павлополі били з 120- і 82-міліметрових мінометів.

Гнутове, Лебединське, Водяне, Новотроїцьке, Березове, Талаківку і Широкине також обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї. По Новотроїцькому та Гнутовому вогонь вів снайпер бойовиків.

На Донецькому напрямку з 152-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали позиції військових в районі Авдіївки. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - Зайцеве і Луганське, а з мінометів різних калібрів обстріляли Авдіївку і Троїцьке.

На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів терористи відкривали вогонь по Новозванівці. З мінометів і гранатометів - по Троїцькому, Новозванівці, Кримському і Новоолександрівці. По Кримському також вели вогонь з озброєння БМП.

Нагадаємо, в п'ятницю бойовики 36 разів обстріляли сили АТО на Донбасі. В результаті двоє військовослужбовців були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram