ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до -2 градусів

Температура повітря вночі -3...-5 градусів.

Завтра в Києві до -2 градусів

28 січня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень 0...-2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...-9 градусів, удень +2...-4 градуси.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -15...-20 градусів, удень -4...-9 градусів.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі -3...-5 градусів, вдень 0...+2 градуси.

У Трускавці без істотних опадів, температура вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.

У Сваляві без істотних опадів, температура вночі -8...-10 градусів, удень -2...-4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень +2...-4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -10...-15 градусів, удень -4...-10 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень +2...-4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень +1...-4 градуси.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram