ГоловнаСуспільствоЖиття

Ще один кандидат відмовився від конкурсу на посаду голови Нацполіції

Керівник поліції Чернігівської області вирішив продовжити роботу зі своїм колективом.

Ще один кандидат відмовився від конкурсу на посаду голови Нацполіції
Эдуард Алехин
Фото: Пресс-служба МВД

Керівник обласного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін зняв свою кандидатуру з конкурсу на посаду голови Нацполіції.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"З огляду на резонанс, який спровокувало моє рішення зняти свою кандидатуру з конкурсу на голову Національної поліції, хочу коротко пояснити мотивацію свого вчинку. Мотив простий: зваживши всі "за" і "проти", вирішив, що все-таки повинен залишитися на Чернігівщині. Саме тут я починав свою правоохоронну кар'єру, тут пройшов усі її щаблі, ріс як професіонал, добре вивчив особливості регіону і властиві йому проблеми", - написав Альохін.

Він також зазначив, що має чітке бачення шляхів поліпшення ситуації і хотів би продовжувати цю роботу саме разом зі своїм колективом.

"Думаю, що саме на своїй нинішній посаді керівника поліції Чернігівської області я здатний принести максимальну користь суспільству і регіону", - додав Альохін.

Нагадаємо, попередній керівник Нацполіції Хатія Деканоїдзе подала у відставку 14 листопада 2016 року. Після цього голова МВС Арсен Аваков доручив виконувати обов'язки керівника НПУ її першому заступнику Вадимові Трояну.

Днями Троян, а також начальник поліції Києва Андрій Крищенко також відмовилися від участі в конкурсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram