ГоловнаСуспільствоЖиття

Справу про вбивство патрульних у Дніпрі направили до суду

Вина Пугачова не викликає сумніву.

Справу про вбивство патрульних у Дніпрі направили до суду
Фото: facebook/anton gerashchenko

Досудове розслідування щодо умисного вбивства двох співробітників патрульної поліції Дніпра закінчено і направлено до суду.

Про це повідомив заступник начальника - начальник слідчого управління ГУ НП в Дніпропетровській області Михайло Куратченко, повідомляє "Дніпро вечірній".

"З розслідуванням цієї справи особливих проблем не було. Вина Пугачова не викликає сумніву. Справу вже направлено до суду. Основна стаття звинувачення 115 частина друга (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України", - зазначив Куратченко.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen. Водій, який перебував у розшуку, чинив опір, застрелив патрульного Артема Кутушева, поранив його напарника Ольгу Макаренко і втік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним у вбивстві патрульного в Дніпрі виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram