ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківському госпіталі помер боєць АТО

Постраждалого жорстоко побили за місцем служби, після чого він напився оцту.

У Харківському госпіталі помер боєць АТО
Фото: Макс Требухов

У військово-медичному клінічному центрі Північного регіону в Харкові помер 34-річний військовослужбовець,  якого доставлено в госпіталь з району проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції в Харківській області.

Чоловіка доправлено до Харкова з Сєверодонецького госпіталю у важкому стані 8 січня. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, закритий перелом кісток носа, рвано-забиту рану вушної раковини, закриту тупу травму грудної клітки і живота, хімічний опік горлянки, стравоходу, шлунка, верхніх дихальних шляхів.

"17 січня, незважаючи на всі зусилля лікарів, чоловік помер", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання NewsRoom, потерпілого жорстоко побили за місцем служби, після чого він напився оцту. У Харкові у нього майже 10 днів трималася дуже висока температура, в результаті медики не змогли врятувати пацієнта.

Поліція повідомляє, що факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.348 (посягання на життя військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Зараз слідчим призначено експертизу для встановлення причини смерті.

Раніше повідомлялося, що в Харкові в житловому будинку вибухнула граната. Одна людина загинула, ще одна отримала осколкові поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram