ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік насмерть побив пасажира електрички за 160 гривень і мобільний телефон

Підозрюваного затримала поліція.

Чоловік насмерть побив пасажира електрички за 160 гривень і мобільний телефон
Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який пограбував і побив до смерті пасажира електропотяга сполученням "Лозова - Синельникове".

Про це повідомляють на сайті поліції. Встановлено, що 58-річний житель Павлограда їхав в електропоїзді. На станції "Варварівка" у вагон підсів ще один пасажир - 25-річний житель Юр'ївського району, який нещодавно вийшов із в'язниці, де відбував покарання за грабіж.

"Задумавши пограбувати самотнього попутника, він напав на нього і завдав пенсіонерові множинні удари руками і ногами по голові та тілу. Коли потерпілий втратив свідомість, чоловік витягнув у нього 160 гривень і забрав мобільний телефон. Дочекавшись прибуття поїзда на станцію "Павлоград-1", зловмисник пішов у напрямку міста, де заклав мобільний у ломбард", - повідомили в поліції.

Фото: dp.npu.gov.ua

Тіло з численними тілесними ушкодженнями виявила 9 січня чергова станції між сидіннями на кінцевій зупинці і повідомила про це поліцію. Вже через кілька днів підозрюваного затримали.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті - від семи до 12 років в'язниці.

Нагадаємо, в Закарпатській області п'яний колядник проломив голову водію, який зробив йому зауваження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram