ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один боєць АТО, троє поранені

Бойовики 60 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

За добу на Донбасі загинув один боєць АТО, троє поранені
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики 60 разів обстріляли позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті троє бійців отримали поранення, один загинув.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку терористи з мінометів обстріляли Широкине, Мар'їнку, Славне і Водяне, з гранатометів і стрілецької зброї - Гнутове, Талаківку, Широкине, Павлопіль, Старогнатівку. По Новомихайлівці і Славному також відкривали вогонь з БМП. В Красногорівці стріляв снайпер.

На Донецькому напрямку окупаційні війська зі 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Луганському, з мінометів - по Кам'янці, Миронівському, Зайцевому та Авдіївці. З гранатометів і стрілецької зброї били по Майорську, Зайцевому, Новоселівці Другій, Авдіївці, Крутій Балці, Новгородському. По Троїцькому також стріляли з БМП.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії бойовики стріляли по Новозванівці, а з мінометів - по Новотошківці. З протитанкових ракетних комплексів терористи обстрілювали Кримське і Новоолександрівку, а з гранатометів і стрілецької зброї - Горіхове і Лобачеве. По Станиці Луганській також вів вогонь снайпер.

Нагадаємо, в ніч на суботу бойовики "ЛНР" обстріляли підконтрольне їм місто Ірміно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram